Joan Solà-Morales

Baix elèctric i combos

En Joan Solà-Morales comença els estudis de baix elèctric, llenguatge i combo a l’Escola de Música Moderna i Jazz de Girona i al Taller de Músics de Banyoles.

Més tard fa classes de baix elèctric amb en Manel Vega, contrabaix amb en Conrad Lluch i combo al Taller de Músics de Barcelona.

continua la formació al Conservatori d’Amsterdam, on obté el Certificate of Higher professional Education de baix elèctric i contrabaix de segon instrument (Títol Superior convalidat).

Obté també el Màster Universitari en Formació de professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d’Idiomes, especialitat Música.

Del 2013 al 2018 segueix el curs de formació continuada de l’ESMUC “Aplicació de les tècniques rítmiques carnàtiques a la música occidental” impartit per Rafael Reina.

Ha estat en diverses formacions com Luis González Trio, Dani Molina Quartet, Straight no Trio, Pirri Jazz Band entre altres i col·laborat amb Selva Big Band i les figueres del blues Billy Bou Arnold i Angela Brown.

En un altre registre ha tocat i gravat amb Umpah-pah, Cris Juanico, Halldor Mar, Tòfol Martínez, La Banda del Surdo, entre d’altres.

I va composar la música i participar en l’espectacle del poeta Roger Costa Pau Cavada Pell.

Com a docent ha estat professor de baix elèctric, contrabaix i combo al Taller de Músics de Barcelona, a l’Escola de Música Municipal de Banyoles, a l’Escola de Música Diaula i a l’Escola Musica&Co de Barcelona.