Política de protecció de dades

El present avís legal (d’ara endavant, l’avís legal) regula l’ús del servei del portal d’Internet (d’ara endavant, les pàgines webs) www.festivaldetorroella.com, www.festivaldetorroella.cat, www.festivaldetorroella.org, www.jmtorroella.cat i www.emmtorroellademontgri.cat, propietat de JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ amb NIF G-17099334 – carrer 11 de setembre, 2 – Convent de Sant Agustí,  de Torroella de Montgrí, CP 17257.

Legislació. Amb caràcter general les relacions entre les pàgines web i els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents a les pàgines web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles. Les parts renuncien expressament al fur que els pogués correspondre i sotmeten expressament als Jutjats i Tribunals de Girona per resoldre qualsevol controvèrsia que pugui sorgir en la interpretació o execució de les presents condicions contractuals.

Contingut i ús. L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb les pàgines web. El titular de les pàgines web no s’identifica amb les opinions abocades en el mateix pels seus col·laboradors. L’empresa es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu Web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats en els seus servidors.

Propietat intel·lectual i industrial. Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara que se citin les fonts, excepte consentiment per escrit de JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ. Tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts a les pàgines web de l’empresa són propietat dels seus amos i estan protegits per llei.

Enllaços (links). La presència d’enllaços (links) a les pàgines web tenen finalitat merament informativa i en cap cas suposen suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.