Óscar Sánchez

Clarinet, flabiol i grup de clarinets

Les seves primeres passes al món de la música les fa (com gairebé tots els músics blanencs) a la Banda i Cobla del Col•legi Santa Maria de Blanes, de la mà de Mn. Joaquim Alqueza. És l’any 1980 i comença tocant el clarinet. Dos anys més tard s’incorpora a la cobla tocant el flabiol i el tamborí. En aquesta formació hi romandrà fins l’any 1990 siguent intèrpret de clarinet, flabiol i tamborí, saxo, bombardí, trombó, fiscorn , tuba i, ocasionalment, director.
Forma part de diferents formacions musicals com a intèrpret de clarinet, saxo, flabiol i trombó. Des de l’any 2001 és el flabiol solista de la cobla Ciutat de Girona.
Ha tingut professors com ara Maria Rosa Vidal, Jordi Gallart, Manel Mañogil, Pere Rabasseda i David Puertas.
També ha fet cursos amb professors i músics tan prestigiosos com Cristophe Voidey, Cristophe Lazerges, Giorgos Xylouris, Jesse Davis i Scott Hamilton.
Ha sigut professor de clarinet i saxo a l’Escola Municipal de Música de Tossa de Mar i de clarinet i flabiol i tamborí a la banda i cobla del Col•legi Pare Manyanet de Reus. Actualment és professor de flabiol i tamborí, flauta de bec, saxo, clarinet i cambra a diverses escoles de música.