Jesús López

Flauta travessera, cambres i orquestra de flautes

Neix a Terrassa, on inicia els estudis musicals obtenint el títol professional. Posteriorment obté el títol de Professor Superior de Música, especialitat Flauta Travessera al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.

Ha format part de diferents agrupacions orquestrals i de cambra i ha ampliat estudis superiors amb Judith Wehrle participant en diferents stages, master class i cursos a càrrec d’ Arlette Biget, Vicenç Prats, Antonio Nuez, Jaime Martín, Claudi Arimany, Jaume Cortadellas, Maxence Larrieu i Frank Theuns.
Des del 2014 és membre de l’Orquestra de Flautes de Barcelona

Paral.lelament ha ampliat la seva formació amb estudis de cant al Conservatori Professional de Música de Terrassa, en diferents agrupacions corals i de cambra i estudis teatrals a l’Institut del Teatre, interpretant diferents papers d’òpera com a baríton i col•laborant en la direcció de muntatges escènics.

En l’àmbit de la pedagogia, ha realitzat estudis en diferents universitats (UAB, UNED) i participat a cursos d’ especialització pedagògica musical amb Lesley Schatzberger, Barry Green, Wolfgang Hartmann i Gerhard Mantel.

Ha estat jurat en diferents concursos infantils de música i durant més de 20 anys ha dut a terme una intensa labor docent com a professor especialista de flauta travessera en diferents escoles de música de Catalunya.

Des del 2008 forma part del projecte educatiu de l’Escola Municipal de Música de Torroella de Montgrí.