Enrique Santamaria

Trombó, fagot i llenguatge musical

Nascut a Barcelona, realitza els estudis de fagot al Conservatori d´aquesta ciutat amb Lleonard Castelló, on obté el títol de Grau Superior. Paral.lelament i de forma externa estudià el piano. Va ser durant molts anys membre de l´Orquestra Simfònica de Sant Cugat i professor de fagot del Conservatori de Terrassa. Pel que fa a la vessant interpretativa ha format duo amb la pianista Nadia Bosch.
Posteriorment estudià trombó al Conservatori del Liceu de Barcelona i més endavant al Conservatori de Lleida amb Guillem Domingo, on obtingué el títol de Grau Professional. També, i de forma paral.lela estudià cant amb Maria Mateu.
En l´àmbit del llenguatge musical ha treballat com a professor a l´Escola Pentagrama de Barcelona i a l´Escola Municipal de l´Espluga de Francolí.
Actualment centra la seva activitat com a professor de trombó i llenguatge musical a les escoles municipals de Torroella de Montgrí i Cassà de la Selva i professor d´extraescolar de piano a l´Escola infantíl Bell-lloc de Girona, amb nens de tres a cinc anys.