Elena Montané

Obté el títol de professora de piano clàssic al Conservatori del Liceu, i després de tocar en diverses formacions de música moderna (blues, swing, rumba,..) decideix estudiar al Taller de Músics a on acaba els estudis superiors de Composició i Arranjaments (amb una beca de l’AIE).

Posteriorment realitza el Bachelor d’ensenyament en rítmica Jaques Dalcroze (El Musical, Bellaterra), i altres cursos: direcció coral (FCEC, SCIC), Film scoring (El Musical, Bellaterra), Composició amb Guillermo Klein (Bellaterra), Cursos Orff, Pedagogia de l’instrument (amb Arlette Biget, Claude Henry-Jouvert, Claudio Forcada, Marisa Pérez), “Body Rhythm Games” (Anita Gritsch), “Body Music” (Keith Terry).

 

Ha estat pianista-teclista de diferents formacions: “Jazz de Copes”, “EM trio”, “Montréal 76”, “Queen quartet”, la “Big Band de l’Orfeó Gracienc”, la “jove Big Band del Taller de Músics”, la “Rock story band” (banda oficial del Museu del Rock de BCN), Txus Blues&Jose Bluefingers band, “Bat Audicions Musicals”, “kumbes del mambo”, substitucions de teclista i cors a “La Bienquerida”, “Quartet a Txapela” (formació de 4 veus a capel·la), entre molts d’altres….

Pianista en espectacles de teatre o circ: “Noucents, el pianista de l’oceà” (Cascai Teatre), “Callejeras” (Bichos Teatre), “Cabaret Cabrón” (amb Django Edwards),..

Com a compositora i arranjadora, ha fet músiques per a teatre (“Callejeras”), cd’s de música per a nens (“Canastreta de cançons”, “Encanteri a la granja”, “Tauró a la vista”, “Supermúsics menuts 2”,…), i música per a TV i videojocs.

També treballa com a transcriptora i arranjadora a My Sheet Music Transcriptions.

Ha donat classes a diverses escoles: Sarriart, EM La Cellera de Ter, Orfeó Gracienc, Taller de Músics, Ars Nova…

Afegir comentari

El correu electrònic no es publicarà. Camps obligatoris estan marcats amb *