Dani Hernández

Saxo, combos i tible

És titulat superior d’interpretació musical per l’ESMUC, Màster en Informàtica i Composició Musical per l’Institut Universitari de l’Audiovisual (UPF), Màster en Organització i Direcció de Centres de Formació Musical a la UAB-ESMUC i ha realitzat estudis d’harmonia moderna amb Lluís Vergés.
Com a músic ha format part de diferents formacions orquestrals com l’Orquestra Costa Brava, Metropol, Blanes Orquestra, Miramar; en les cobles: Mil•lenària, Cadaqués, Sa Palomera; en el grup de rock Digit-Arts i també en múltiples projectes de caire jazzístic. Amb totes aquestes formacions ha gravat més d’una vintena de treballs discogràfics.
A banda de la faceta de músic professional, es dedica a realitzar i produir projectes musicals i publicitaris, tant com a tècnic com de locutor.
Les seves inquietuds pedagògiques l’han dut a formar-se en diferents cursos tant de pedagogia com de didàctica de la música en general i del saxo en particular. Per materialitzar totes aquestes inquietuds ha elaborat el mètode “Estudis tècnics sobre patrons per a tible i tenora” i presentat a la III Trobada d’instrumentistes de cobla realitzat a Torroella al 2015. A més fa anys que desenvolupa una eina informàtica per l’entrenament de l’oïda musical.
A l’Escola Municipal de Música de Torroella de Montgrí fa vint anys que en forma part de l’equip docent fent de mestre de saxo, combo, tible, harmonia moderna, llenguatge musical, informàtica musical i la Big Band.