Programes formatius

i matrícula
Formació a la carta

Formació a la carta

Instruments:
Flabiol, tible i tenora, gralla i timbal. Violí, viola, violoncel, contrabaix. Flauta travessera, clarinet, fagot, saxofon, trompeta, trombó i fiscorn. Cant, piano, guitarra, guitarra elèctrica, baix elèctric, bateria, percussió i vibràfon.

Grans Formacions:
Orquestra Empordanet, Big Band, Marxing Band, Orquestra de percussions, Batucada, Orquestra Ukeleles, Cobla i Cors infantils i juvenils-

Altres assignatures: Cambra/combo, Assignatura col·lectiva, Dansa

Register now
Formació adults

Formació adults

“Educació al llarg de la vida” adreçada a aquells estudiants majors de 18 anys que tenen un primer contacte amb la música i la dansa, o bé que vulguin aprofundir els seus coneixements, amb la voluntat de proporcionar eines creatives i interpretatives a cadascú segons el seu interès. L’escola fa una oferta diversificada amb un programa lliure i a mida segons les assignatures que s’ofereixen durant el curs.

Register now
Formació jove

Formació jove

Aprofundiment i sistematització dels elements tècnics i estètics, ampliant el llenguatge en un ampli ventall d’estils musicals. Es combinen la tècnica, la introducció d’elements compositius i la producció musical en la pràctica instrumental. Es treballa també la creació com a eix principal i la relació de la música amb altres llenguatges artístics. Es dóna suport a la recerca i l’experimentació.

Register now
Formació bàsica

Formació bàsica

Aprenentatge bàsic del llenguatge musical en tots els seus aspectes, ritme, educaició de l’oïda, conceptes teòrics, lectura, audició, etc. Estudi dels fonaments anatòmics de la tècnica, la improvisació, la composició-lectura i la interpretació de l’instrument amb l’objectiu de capacitar l’alumn per tocar i formar part d’un conjunt instrumental. Coneixements tècnics i creatius que ajudaran l’alumne a créixer com a persona i, en alguns casos, també a orientar-se cap a estudis professionals.

Register now
Formació inicial

Formació inicial

Programa integral de música i dansa per mitjà del joc i l’ús de materials per desenvolupar la motricitat, la coordinació, l’expressió i el ritme. Una aproximació pràctica a través de la cançó, el moviment, la improvisació i la interpretació instrumental a partir d’instruments de percussió petita i la seva veu. Compartir, escoltar, descobrir i gaudir de la música i la dansa des de la singularitat de cada infant i el seu procés de desenvolupament creatiu i artística.
En el darrer curs d’aquest programa, l’alumne participarà en la roda d’instruments amb l’objectiu que pugui conèixer tots (o gairebé tots) els instruments de l’escola de la mà de professors especialistes de cada instrument.

Register now
Formació des del bressol

Formació des del bressol

A través de les cançons, les moixaines, els jocs de la falda, l’exploració d’instruments, les audicions, el moviment corporal i les danses, es fomenta el vincle afectiu amb el nadó mostrant-li un món d’estímuls que l’ajudaran a descobrir el seu entorn i a comunicar-se amb els sentits. Una proposta per viure moments de nutrició afectiva que acompanyarà el benestar del nadó establint-hi un vincle emocional i sensorial.

Register now

Musical Instruments

classes